marnua
Teràpies

Bioenergètica cel·lular

Les tensions que patim en el nostre cos, sovint tenen el seu origen en una mala gestió de les emocions.

Quan l’emoció no s’expressa o es fa de manera inadequada, es produeixen bloquejos a diferents zones del cos. Aquest, posa en marxa els mecanismes compensatoris per a poder seguir desenvolupant les seves funcions i així protegir les estructures vitals. Un punt clau en la relació entre el cos físic i l’emocional és el pericardi, la membrana que embolcalla el cor. Aquesta reacciona amb facilitat davant les emocions i, per les seves relacions anatòmiques, pot arribar a afectar un gran nombre d’estructures i funcions importants de l’organisme.

bioenergetica celular
BIOENERGETICA 1

La tècnica Bioenergètica Cel·lular treballa donant el suport necessari al cos perquè pugui alliberar les tensions que s’han creat en ell, alliberant així també els bloquejos emocionals que les van crear i ajudant a desfer els mecanismes de compensació.

El terapeuta a través de les seves mans escolta el moviment global del sistema de fàscies que envolten, sostenen i interconnecten tots els òrgans i sistemes del nostre cos, ajudant a  recuperar-lo allà on s’ha estancat o disminuït amb la finalitat de retornar l’harmonia entre tots els teixits del nostre organisme.

La tècnica Bioenergètica cel·lular creada a partir de l’experiència i les investigacions de l’osteòpata Montserrat Gascón, es distingeix principalment per a reconèixer el paper protagonista del pericardi i prioritzar la seva alliberació, amb conseqüències en la salut global de l’organisme.

Indicat en: ansietat, tristesa, depressió, angoixa, estrès, pessimisme, atacs de pànic, sensació de cap espès o tèrbol, insomni, son lleuger o alterat, malsons, sensació de bola a la gola o a l’estómac ….

Teràpies naturals que t'oferim al nostre centre

Skip to content