marnua
Teràpies

Kinesiologia integral

La Kinesiologia és l’eina que ens permet descobrir què és el que necessita i què és el que no necessita el nostre organisme.

Ens permet establir un diàleg terapèutic amb el cos del pacient per a estimular els mecanismes de regulació i adaptació fisiològics necessaris, facilitant al sistema global de l’individu aconseguir un estat òptim de salut.

És el mètode integral de tractament que conjuga bases científiques i fisiològiques amb medicina tradicional i energètica, per a determinar què enforteix o què afebleix a l’individu.

kinesiologia marnua
kinesiologia marnua 1

Còm funciona el mètode AR?

El mètode AR és una tècnica que utilitza els braços del pacient per a mantenir un diàleg amb el seu cos i descobrir què li succeeix, trobant la causa del seu desequilibri i el tractament adequat.

Quan provoquem un estímul al cos, el sistema nerviós reacciona, enviant una resposta als músculs.

Si un estímul es negatiu per al cos, els músculs del pacient tiben i el terapeuta observa un escurçament d’un dels dos braços.

Basant-se en aquesta premissa, la Kinesiologia ha desenvolupat un sistema de comunicació entre el cos del pacient i el terapeuta, on el terapeuta pregunta al pacient, i són els músculs que donen la resposta.

És un sistema absolutament Holístic en la comprensió de l’Esser Humà.

Una vegada se sap què és el que puja el nivell d’energia de l’organisme, se li tractarà per estimular la capacitat auto curativa del  cos i que es restableixi la salut.

La Kinesiologia és un mètode suau, d’accedir als registres neurofisiològics i energètics de l’individu, però també a través d’aquests, d’estimular els mecanismes homeostàtics i de curació que tots tenim.    

kinesologia

La Kinesiologia és un mètode suau, d’accedir als registres neurofisiològics i energètics de l’individu, però també a través d’aquests, d’estimular els mecanismes homeostàtics i de curació que tots tenim.    

                  bioquímic

                  energètic

                  estructural

                  emocional

Un dels accessos que usa el kinesiòleg per accedir al sistema del consultant és el reflexe de braços a Arm Reflex (AR)

 

Som el teu espai multidisciplinar

Teràpies naturals i holístiques a L'Ametlla del Vallès

Skip to content