marnua
Classes

Prepart i Postpart

Prepart

Classes  pràctiques on s’ofereixen eines útils a la dona embarassada que li faciliti l’adaptació als canvis físics durant tots els mesos de l’embaràs i que en el moment del part pugui confiar en la seva pròpia capacitat i la resposta natural del seu cos.

Treballem la mobilitat de la pelvis amb la finalitat d’aconseguir que sigui estable durant tot el procés de l’embaràs i alhora molt flexible per a facilitar el part.

El perineu és una musculatura molt sol·licitada durant l’embaràs i molt compromesa en el moment del part,  és per això que durant les classes de Pre Part es proposa un recorregut anatòmic i sensorial d’aquesta zona dins la globalitat corporal. Practiquem exercicis per a flexibilitzar, relaxar i tonificar la musculatura del sòl pelvià.

preparto

Respiració i relaxació

Prenem consciència de la pròpia respiració i explorem els diferents nivells i patrons respiratoris que ens facilitin en el moment de l’expulsiu. 

Practiquem la relaxació, la flexibilitat i l’enfortiment així com els estiraments, la suspensió i les posicions favorables per al moment del  part.

Aquesta  pràctica es basa en la metodologia del llibre ” Parir en Movimiento”  de Núria Vives i Calais-Germain.

Postpart

Seguint la mateixa metodologia es realitza una valoració de l’experiència del part com a punt de partida per a recuperar la forma física, equilibrant la postura i l’estabilitat de la pelvis.

S’efectuen moviments per ajudar a la recuperació respectuosa del Perineu.

Explorem la influència de la respiració envers la pressió sobre el Perineu.

Practiquem els abdominals hipopressius i també la coordinació del Perineu amb els abdominals.

Practiquem la manera d’incorporar en el dia a dia els bons hàbits posturals i l’activació de la musculatura del Perineu i abdominals mentres es té cura del nadó i de les feines quotidianes.

sala espacio marnua

Classes de moviment prepart i postpart

Classes i teràpies naturals que t'oferim al nostre centre

Horaris de Pre Part

Skip to content