marnua
Classes

Entrenament funcional

És una metodologia d’entrenament que consisteix en realitzar diferents exercicis i moviments físics de treball específic per a cada usuari  amb el propòsit de millorar la nostre qualitat de vida en el dia a dia.

Per tant es tindrà molt en compte la seva correcta realització posant molta atenció a la tècnica de respiració, a la postura corporal i a l’activació dels músculs que treballem per evitar lesions en el nostre organisme.

Aquesta modalitat d’entrenament pretén treballar els músculs mitjançant la imitació de moviments quotidians. Per aquesta raó l’entrenament serà diferent per a cada persona.

 

Són exercicis els quals no només impliquem un grup muscular durant la sessió, sinó que es treballa tot el cos involucrant varis grups musculars en la mateixa sessió i amb molta variabilitat d’exercicis.  

La gran varietat d’exercicis farà que d’una manera o altra, tothom pugui enfortir les zones més dèbils i mantenir o millorar la resta del cos segons les necessitats.

E.Funcional marnua
entrenamiento funcional trx

TRX

És un sistema d’entrenament el qual utilitzarem únicament dues cintes per agafar-nos amb les mans o els peus i per altre banda, el nostre propi pes corporal, de tal manera que es puguin fer exercicis en suspensió.

D’aquesta manera s’aconsegueixen exercitar tots els grups musculars de manera equilibrada i justa per a cada persona.

Beneficis del TRX:

  •  Permet entrenar tot el cos
  •  Millora la força muscular i tonifica
  •  Pèrdua i control del pes
  •  Millora la mobilitat
  •  Millora la coordinació
  •  Millora la flexibilitat
  •  Apte per a qualsevol persona
  • Redueix la lumbàlgia i els problemes d’esquena

Entrenament de força i resistència muscular

Rendiment esportiu

Consisteix en un treball de condicionament muscular específic per a cada esportista, depenent de l’esport o la disciplina que practiqui.

Una bona preparació a nivell múscul-esquelètic aportarà a l’esportista molts beneficis, entre ells: augment de la força i resistència muscular que ajudarà a perfeccionar la tècnica, a prevenir lesions, i això es veurà reflectit en una millora del rendiment de l’esportista de forma considerable.

entrenamiento personal

ENTRENAMENT PERSONAL A mar nua

Classes individuals, DUO, TRIO i grupals de 6 persones

Skip to content